Biologische granen kopen

Verse biologische granen kopen

Biologische granen kopen is een verstandig idee als u houdt van gezonde voeding. Ze zitten boordevol voedingsstoffen en zijn rijk aan eiwitten, vezels en vitaminen. Met de biologische granen van DeMolenwinkel.nl kunt u profiteren van een hoge kwaliteit granen van biologische teelt, vrij van extra toevoegingen of bewerkingen. Wij bieden granen aan voor de hobby kok of hobby bakker, maar leveren ook grotere hoeveelheden biologische granen aan restaurants, bakkerijen of andere ondernemingen die veel granen of graanproducten verwerken. Onze granen van biologische teelt zijn te koop in voordelige grootverpakkingen van 5 of 25 kg. U bestelt ze snel en eenvoudig in onze webwinkel, maar u kunt ze ook afhalen in Bredevoort.

Waarom kiezen voor biologische granen?

Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de omgeving. Biologisch eten betekent een beter leven voor uzelf, maar ook voor de natuur en dieren. Biologisch eten is een manier van bewust gezond leven. In biologische voeding bevinden zich geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast krijgen boeren die biologische granen verbouwen eerlijke prijzen voor hun oogst. De geur en smaak van biologisch graan is bovendien niet te vergelijken met granen die zijn behandeld met chemische middelen of pesticiden. En als laatste argument: u weet wat u eet, en dat is wel zo gezond! Wilt u liever biologisch eten? Bestel dan hier uw biologische granen voor het bakken van brood, koekjes, cakes of andere lekkere baksels.

Biologische tarwe

Onze biologische tarwekorrels zijn verkrijgbaar in de normale tarwe-variant, maar we bieden ook biologische durum tarwekorrels. Beide soorten biologische tarwe zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen van 5 of 25 kg. Wilt u graag bloem of meelproducten bestellen van onze biologische tarwe? Bekijk dan eens ons biologische volkoren tarwemeel of biologische durum tarwegriesmeel. Zoekt u andere tarweproducten zoals tarwegluten of tarwezemelen, dan zijn die in niet-biologische variant verkrijgbaar.

Biologische spelt

Onze biologische spelt (heel) is verkrijgbaar in grootverpakking van 25 kg. Wilt u graag ons biologische speltmeel volkoren proberen of onze biologische speltbloem? Die kunt u in onze webwinkel bestellen in grootverpakkingen van 5 kg. Zoekt u andere spelt-producten, dan zijn die in niet-biologische variant verkrijgbaar.

Biologische rogge

Onze biologische roggekorrels zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen van 25 kg. Biologische rogge verkopen wij ook in de vorm van biologisch roggemeel, in verpakkingen van 5 kg en 25 kg. Zoekt u andere rogge producten zoals roggebloem, dan zijn die in niet-biologische variant verkrijgbaar.

Biologische haver

Onze biologische ongepelde haver bieden wij aan in grootverpakkingen van 25 kg. Wij verkopen onze biologische haver ook in de vorm van biologisch havermeel en havervlokken. Zowel het biologische meel als de biologische havervlokken zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen van 5 kg en 25 kg. In ons assortiment vindt u tevens biologische havermout, in verpakkingen van 5 kg en 25 kg. Zoekt u andere haverproducten, dan zijn die in niet-biologische variant verkrijgbaar.

Biologische mais

De biologische maïskorrels uit ons assortiment vindt u in grootverpakkingen van 5 kg en 25 kg. Bent u tevens op zoek naar maismeel van biologische teelt? Biologisch maismeel bieden wij aan in verpakkingen van 5 kg en 25 kg. Zoekt u andere mais producten zoals maisgries of maisbloem, dan zijn die verkrijgbaar in een niet-biologische variant.

Meer weten?

Deze blog heeft als onderwerp Biologische granen kopen. Wilt u meer weten over onze graanproducten? Lees dan onze blogs Biologisch meel kopen of De verschillen tussen granen. Bekijk ook eens onze blogs Waarom meel van de molen kopen of lees meer over De beste molen voor uw meel.

Deel dit artikel

Voeg een opmerking toe: