De beste molen voor uw meel

De beste molen voor uw meel

Zoekt u de beste molen voor uw meel? Dan zijn er verschillende punten waar u op kunt letten. Natuurlijk verwacht u van de beste molen in ieder geval een goede kwaliteit meel, granen of bloem. Maar er zijn meer zaken die bepalen of een molenwinkel goed is of niet. Bijvoorbeeld hoe uitgebreid het assortiment is, welke hoeveelheden u in kunt kopen, of de prijzen redelijk zijn en of u ook online meel kunt bestellen.

De beste kwaliteit meel of graan

Meel van de molen is altijd beter van kwaliteit dan meel dat u in de gemiddelde supermarkt kunt kopen. Toch zijn er ook bij de diverse molens verschillen in aanbod. Let u graag op uw gezondheid, kijk dan of het meel gemaakt is van biologisch geteelde granen en geen extra toevoegingen bevat. Wilt u zeker weten dat het gebruikte graan van de beste kwaliteit is, kijk dan naar het aantal jaren ervaring die de molenaar heeft met malen. Als een molenaar het ambacht heeft overgenomen van zijn voorvaderen kunt u er van uitgaan dat hij weet wat hij doet. Wilt u echt kwaliteitsmeel, zoek dan een molen die het graan nog ambachtelijk maalt op molenstenen. De molenaar kan de stenen namelijk nauwkeurig instellen, waardoor de fijnheid van het meel optimaal in te stellen is.

Uitgebreid assortiment

Wilt u meel bestellen bij een molen, dan is het natuurlijk handig als u daar terecht kunt voor meer dan één soort meel. Kunt u daarnaast ook nog kiezen voor andere producten zoals hele granen, bloem, zaden en pitten, muesli of vlokken, dan is dat nog beter. Hoe meer u te weten komt over andere graanproducten, hoe interessanter het bakken wordt. U kunt dan experimenteren met andere soorten meel voor uw bakproducten, of bekijken of een combinatie van zaden, pitten en meel een lekker nieuw recept oplevert. Het voordeel van een groot assortiment is bovendien dat u bij de betreffende molenaar terecht kunt voor alles wat u nodig heeft. Zo hoeft u niet naar diverse winkels voor uw bestellingen maar kunt u alles in één keer laten leveren.

Online meel bestellen

De mogelijkheid om online uw meel te bestellen is erg handig, tenslotte bent u dan niet meer afhankelijk van de molen bij u in de buurt. Bovendien kunt u op uw gemak thuis de diverse aangeboden graanproducten vergelijken en lezen wat de verschillen zijn. Op die manier maakt u een weloverwogen keuze voor een specifiek soort meel, of kunt u juist op zoek gaan naar recepten voor een ander soort meel waar u nog niet eerder mee gebakken heeft. Heeft u vragen over het meel of de gebruikte granen? Dan kunt u die ook gewoon vanaf uw luie stoel thuis stellen door een mailtje te sturen naar de molenaar. Hij geeft u vast graag meer informatie over zijn product.

Redelijke prijzen en de juiste hoeveelheden

Natuurlijk verwacht u van de beste molen voor uw meel kwaliteit, maar u wilt daar waarschijnlijk ook niet de hoofdprijs voor betalen. Een goede molenaar vraagt niet teveel voor zijn meel. Koopt u uw meel in bij de molen, dan is het bovendien handig om uw meel in te kunnen kopen in hoeveelheden die passen bij uw verbruik. Let er daarom op of de betreffende molen producten aanbiedt in grote en kleine hoeveelheden zodat u niet met veel te veel meel blijft zitten.

DeMolenwinkel.nl biedt alles wat u zoekt

Zoekt u de beste molen voor uw meel, dan vindt u bij DeMolenwinkel.nl exact wat u zoekt. Ons meel is van een uitstekende kwaliteit. Wij malen al meer dan honderd jaar op molenstenen en bieden diverse soorten meel. Ons assortiment is uitgebreid, onze prijzen zijn zeer scherp en wij leveren onze producten via pakketten of per pallet aan particulieren en zakelijke klanten. Natuurlijk kunt u bij ons al uw graanproducten online bestellen. Wilt u meer weten? Bekijk dan direct ons uitgebreide assortiment granen, meel en bloem, zaden en pitten, muesli en vlokken.

Meer weten?

Deze blog ging over De beste molen voor uw meel. Wilt u meer weten over onze graanproducten? Lees dan onze blogs over Van welke graansoorten kun je brood bakken, Waarom meel van de molen kopen? Bekijk ook eens onze blogs Welke soorten meel gebruik je waarvoor of lees meer over Welke soorten meel gebruik je waarvoor.

Deel dit artikel

Voeg een opmerking toe: