Roggebloem voor het bakken van brood, samen met wat rogge aren op een witte ondergrond.

Alles over roggebloem

Alles over roggebloemWilt u alles over roggebloem weten? Roggebloem is roggemeel waar alle zemelen en kiemen uit gezeefd zijn. Waar roggemeel grijs van kleur is, is roggebloem wit. Bloem van rogge geeft dus een lichtere kleur aan brood en koekjes dan rogg ...

Waarom bloem zeven

Waarom bloem zeven?

Waarom bloem zeven? Wilt u weten waarom bloem zeven nodig is? Wij leggen het u graag uit. Met het zeven van bloem krijgt u direct een beter bakresultaat. Het brood of de andere door u gemaakte baksels worden er een stuk luchtiger door. Daardoor smaken ze ...

Kom met biologisch meel met vertoning van een Europese biologische SKAL keurmerk

Biologisch meel kopen

Biologisch meel kopen Biologisch meel kopen is een goed idee als u graag wilt profiteren van een extra lekkere smaak van uw gebak, brood, koekjes, cakes of andere baksels. Als u bakt met biologisch meel of met biologische bloem proeft u namelijk wel degel ...

Close-up van glutenvrij havermeel, verspreid op een tafel

Glutenvrij havermeel

Glutenvrij havermeel, havervlokken en havermoutGlutenvrij havermeel van de molen is een puur product dat van nature glutenvrij is. Vaak zie je echter dat haver toch onder de gluten bevattende graansoorten wordt gerekend. Dat is vooral omdat het gewas vaak ...