Waarom bloem zeven

Waarom bloem zeven?

Waarom bloem zeven? Wilt u weten waarom bloem zeven nodig is? Wij leggen het u graag uit. Met het zeven van bloem krijgt u direct een beter bakresultaat. Het brood of de andere door u gemaakte baksels worden er een stuk luchtiger door. Daardoor smaken ze ...

Kom met biologisch meel met vertoning van een Europese biologische SKAL keurmerk

Biologisch meel kopen

Biologisch meel kopen Biologisch meel kopen is een goed idee als u graag wilt profiteren van een extra lekkere smaak van uw gebak, brood, koekjes, cakes of andere baksels. Als u bakt met biologisch meel of met biologische bloem proeft u namelijk wel degel ...

Close-up van glutenvrij havermeel, verspreid op een tafel

Glutenvrij havermeel

Glutenvrij havermeel, havervlokken en havermoutGlutenvrij havermeel van de molen is een puur product dat van nature glutenvrij is. Vaak zie je echter dat haver toch onder de gluten bevattende graansoorten wordt gerekend. Dat is vooral omdat het gewas vaak ...

zuurdesembrood maken

Zuurdesembrood maken

Zuurdesembrood maken, lekker en gezondEen zuurdesembrood maken is erg leuk en vooral ook lonend. Het smaakt namelijk heerlijk en is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Zuurdesembrood kunt u maken van verschillende soorten meel. Tarwemeel bijvoorbeeld, s ...