Ons verhaal

DeMolenwinkel.nl

DeMolenwinkel.nl, online winkel in ambachtelijke meel- en graanproducten

DeMolenwinkel.nl is een online winkel in ambachtelijke meel- en graanproducten. Onze granen worden nog traditioneel vermalen op molenstenen in onze ambachtelijke graanmaalderij in Bredevoort.
Molen de Prins van Oranje is een walmolen die al draait sinds 1644, hoewel de originele houten molen na een verwoestende brand in 1869 opnieuw is opgebouwd als ronde stenen korenmolen. In de molen in zijn huidige vorm worden al generaties lang op een ambachtelijke wijze biologische granen gemalen. Sinds 1983 is deze walmolen een zelfstandige onderneming met een molen en ambachtelijke maalderij, die via een eeuwenoude traditie voornamelijk biologische granen verwerkt, op ambachtelijke manier.

Specialist in biologische granen, zaden en pitten

DeMolenwinkel.nl is een autoriteit op het gebied van ambachtelijk vermalen granen. Met meer dan honderd jaar ervaring in het malen op molenstenen leveren wij eerlijke en betrouwbare producten.

Onze klanten zijn ambachtelijke bakkers, natuurwinkels, (pannenkoeken)restaurants, collega molenwinkels en ervaren thuisbakkers. Met een grote silo met een opslagruimte van 30 cellen en een magazijn van maar liefst 2500m2 opslag hebben wij altijd voldoende voorraad. Daardoor kunt u bij ons rekenen op een snelle levering in zowel Nederland als België. Als familiebedrijf zijn we flexibel, leveren we snel en maken we ook kleinere zakelijke leveringen mogelijk. Onze medewerkers zijn zeer toegewijd en betrokken en bieden een uiterst vriendelijke service aan al onze klanten.

Eerlijke producten zonder toevoegingen

De Prins van Oranje is gespecialiseerd in het vermalen van granen als tarwe, spelt, rogge, boekweit, haver, mais en gerst. In onze online winkel vindt u onze vers vermaalde bloem, meel en volkorenmeel, maar ook korrels van onze verse granen, rechtstreeks uit de natuur. Onze meel en bloem producten zijn puur en bevatten geen extra toevoegingen. De Molenwinkel.nl biedt naast meel en bloem ook andere producten zoals havermout, muesli en vlokken van tarwe, rogge, haver en gerst. In onze zaden en pitten collectie vindt u zonnebloempitten, bruin en gebroken lijnzaad, pompoenpitten, gepeld en ongepeld sesamzaad. Onze prijzen zijn scherp, we kopen groot in. Bovendien kunnen particulieren bij ons al verpakkingen bestellen vanaf 5kg, de zakelijke markt al vanaf 25 kg per pakket. We leveren tevens op pallets.

Wilt u één van onze producten bestellen?

Zoekt u naar een ambachtelijk product met een pure en eerlijke basis? Bekijk dan onze diverse meel- en graanproducten in onze online webshop. U kunt onze producten ook afhalen in Bredevoort, dan kunt u gelijk een kijkje nemen in onze bijzondere molen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.